Recruitment Consultancy

Consultancy

Werkgevers helpen met strategische planvorming en coördinatie op het gebied van recruitment.

hero-image
image

Waarom recruitmentadvies?

Hoe til je je Talent Acquisition naar een hoger niveau en maak je je recruitment future proof?

Met proactief recruitment ontwikkel je inzicht in de behoeften van de organisatie, krijg je meer controle over het proces en werf je meer en betere kandidaten tegen lagere kosten. Met Talent Acquisition Consultancy wordt jarenlange ervaring op duurzame wijze in jouw organisatie geborgd.

Ervaring

Organisaties geholpen

Kostenbesparing

image

Case: Payconiq

Payconiq is op zoek naar internationale IT-talenten om samen met hen te groeien om zo de marktleider te worden op het gebied van slimme betaaloplossingen. Voor Payconiq is het niet belangrijk waar hun nieuwe medewerkers vandaan komen. Belangrijker is het dat iemand goed is in z’n werk, uitdagingen niet uit de weg gaat en samen verder wil groeien. Dit vereist dus een originele aanpak.

Payconiq zocht een integrale oplossing waarbij ze volledig ondersteund worden bij het vinden en aannemen van internationale top IT-talenten.

Bekijk de case
image

Case: Royal Smit

Royal SMIT zocht naar een partner die samen met hen een duurzaam en rendabel recruitmentmodel kon ontwikkelen. Deze behoefte is uiteengezet in 3 onderwerpen: Het sluiten van de ‘gap’ tussen beschikbare FTE en gewenste FTE, de Cost per Hire verlagen en meer hires op ‘cultural fit’ (om het verloop te verlagen).

Sinds het eerste kwartaal van 2021 helpen wij Royal SMIT hiermee door het inzetten van onze diensten.

Bekijk de case
image

Case: Modderkolk

De markt voor de werving van installatiepersoneel, met name Werktuigbouwkundig of Elektrotechnisch geschoold personeel, is momenteel moordend. Er is een groot tekort aan technisch personeel, dus met de standaard wervingsaanpak red je het niet meer. Dit ondervond ook Modderkolk. Daarom vroegen ze onze hulp om een moderne recruitmentaanpak te realiseren.

Bekijk de case
image

Meer info over Consultancy?

Wil jij jouw Talent Acquisition naar een hoger niveau tillen en je recruitment future proof maken? Krijg de controle over het proces en werf meer kandidaten tegen lagere kosten.

René vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie!